«La tarea del docente, que también es aprendiz, es placentera y a la vez exigente. Exige
seriedad, preparación científica, preparación
física, emocional, afectiva. Es una tarea que
requiere, de quien se compromete con ella, un
gusto especial de querer bien, no sólo a los otros
sino al propio proceso que ella implica. Es imposible enseñar sin ese coraje de querer bien,
sin la valentía de los que insisten mil veces
antes de desistir» Paulo Freire

dilluns, 7 de gener del 2013

Curtmetratge "Qui fora gat!"


En aquesta entrada m’agradaria deixar constància del treball final que hem realitzat les meves companyes Sònia, Marta i jo per a l’assignatura de Literatura Universal Catalana per a l’Educació Infanti. Aquest consisteix en realitzar un curtmetratge en el que havíem de recitar i fins i tot escenificar les poesies que hem anat inventat al llarg del curs. Així doncs, hem inventat una història com a fill conductor de les poesies de cadascuna. 

Resum de l'argument
A grans trets, podem dir que al curtmetratge es narra la història de dues pageses d’Eivissa que, a mode de record conten diferents situacions tràgiques de la vida com ara el maltracte a la dona o l'avortament involuntari d'un fetus, a través d'altres personatges com són la filla d'una de les pageses i un matrimoni d'una d'elles. Finalment, el desenllaç de les històries avoquen a les pageses a veure la part més dolça de la vida i quedar-se amb la part més positiva i conclouen exclamant ¡Qui fora gat!, com a metàfora de la bona vida que tenen aquests magnífics animalets. 

A continuació, teniu el document del guió del nostre curtmetratge en el que podreu trobar les diferents poesies que apareixen a la gravació, així com els personatges que hi apareixen i els diàlegs que seguim.  



A continuació, us presento el nostre curtmetratge titulat “Qui fora gat!”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada