«La tarea del docente, que también es aprendiz, es placentera y a la vez exigente. Exige
seriedad, preparación científica, preparación
física, emocional, afectiva. Es una tarea que
requiere, de quien se compromete con ella, un
gusto especial de querer bien, no sólo a los otros
sino al propio proceso que ella implica. Es imposible enseñar sin ese coraje de querer bien,
sin la valentía de los que insisten mil veces
antes de desistir» Paulo Freire

dijous, 15 de novembre del 2012

Taller de cuina artística!


En aquesta sessió, vam realitzar un taller de cuina artística de la mà de la nostra companya Iratxe Cabrera. En aquesta ocasió, vam aprendre a fer un pastis de colacao que no necessita passar pel forn amb la qual cosa és molt fàcil de fer amb infants i, a més a més, està boníssim!

Ingredients:
- 4 paquets de galetes Maria.
- 1 pot gran de colacao.
- 2 culleres de mantega.  
- 1 got de llet.

A més a més, necessitem els següents materials:
- 1 Bol
- 2 bosses de plàstic
- 1 mall.
- Paper d’alumini.
- Guants de làtex.

El procediment a seguir és el següent:
En primer lloc, fiquem les galetes en la bossa de plàstic i las desfem fins que es facin molles amb el mall. Llavors les fiquem al bol amb la mantega i removem la massa perquè quedi uniforme. Després posem llet fins a obtenir una textura fàcil de modelar i per últim afegim el colacao. Finalment, podem afegir-hi altres elements decoratius i comestibles com ara lacasitos.

Aquí teniu una presentació amb imatges d’aquest moment tan divertit i creatiu. Bon profit!    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada